AKO NA: AKO VRÁTIŤ ZRELEJ PLETI ŽIARIVOSŤ

Prianie každej ženy? Žiarivá, hebká a svieža pleť. Lenže pri pohľade do zrkadla často vidíme opak – mdlú a bledú pokožku. Stres, nedostatok spánku a hydratácie aj hormonálna nerovnováha môžu byť hlavnými vinníkmi. Aj keď nie všetky faktory môžeme ovplyvniť, účinné triky na získanie žiarivej pleti existujú.

Volám sa Zuzana Medeková a som kozmetička, majiteľka úspešného salónu Royal Beauty . Už 24 rokov sa starám o ženy aj mužov a vediem ich k tomu ako docieliť pleť po ktorej tak túžia.

Naučte sa rozumieť svojej pleti.

V mladosti je pleť žiarivá, zdravo ružovkastá a pružná prirodzene.

S pribúdajúcim vekom a rastúcim vplyvom škodlivých vonkajších faktorov, ako je napríklad UV žiarenie, pokožka ochabuje, sieť kolagénných vlákien musí čeliť útokom voľných radikálov a vznikajú pigmentové škvrny a vrásky.

K tomu všetkému pleť postupne stráca schopnosť ukladať hydratáciu, a tak sa k bledosti pridáva aj suchosť a zväčšené póry. Znamená to, že sa s týmto stavom musíme zmieriť? Nie! Vďaka správne nastavenej ošetrujucej rutine, zdravému životnému štýlu a vhodnej strave si môžete žiarivú pleť užívať aj po štyridsiatke. Stačí len pochopiť potreby vašej pleti.

AKO NA: AKO VRÁTIŤ ZRELEJ PLETI ŽIARIVOSŤ AKO NA: AKO VRÁTIŤ ZRELEJ PLETI ŽIARIVOSŤ

Keď do hry vstúpi menopauza

Dôvody, prečo je vaša pleť nevýrazná a bledá, sa môžu v priebehu života meniť. Jednými z najčastejších sú prirodzený proces starnutia a menopauza. Práve počas menopauzy dochádza k zníženiu produkcie estrogénu, čo vedie k horšiemu uchovávaniu vlhkosti v pleti a suchosti. S tým ide ruka v ruke svrbenie, šupiny, podráždenie a celkový mdlý vzhľad. V menopauze preto treba starostlivosť prispôsobiť a zaradiť do bežnej rutiny krémy pre zrelú pleť. 

V rámci kozmetických ošetrení je u mňa samozrejmosťou odborné poradenstvo , tak aby sme správne nastavili domácu rutinu, plán ošetrení tzv. kozmetických procedúr na dlhšie obdobie, ideálne na celý rok. Ako povedala dnes jedna moja pravideľna klientka, keď som jej pochválila pleť, citujem: „Pravideľnosť sa vypláca“.

Určite netreba podceňovať ani správne nastavenie výživových doplnkov. Možno sa pýtate: Prečo sú tak dôležité ?

To ako vyzerá naša pokožka, vlasy či nechty všetko priamo súvisí z našim vnútrom. Z praxe Vám môžem povedať, že rôzne kožné problémy ako je akné, vrásky, cievky či pigmentácie sa dajú rýchlejšie a efektívnejšie riešiť ak prepojíme starostlivosť o naše vnútro so starostlivosťou o náš zovňajšok. Jedno bez druhého nejde. Sú to akoby prepojené nádoby.

Môžem Vám uviesť príklad pri Anti Age ošetreniach s Liftingovím zameraním na vrásky, medzi ktoré patria u mňa v salóne : TOP Pollogen OxyGeneo , 3D FotoOmladenie CooLifting , TriPollárna Rádiofrekvencia , LPG endermolift a ďalšie.... Tu sa mi veľmi osvedčilo kombinácia týchto ošetrení s tekutým Colagénom od Duolife a čisto prírodnou kozmetikou , ktorú ma vo svojom portfóliu.

Od 35+ určite doporučujem K
olagénovú kozmetiku, o ktorej si tu môžeme niečo napísať nabudúce.

Vek 40+ si vyžaduje určite aj niečo výživnejšie. A tu by som siahla po Lazizalovej rade. No nie je to dané striktne iba vekom , treba brať ohľad na stav našej pokožky a to platí aj keď plánujem procedúry klietkam. Vďaka týmto kombináciam vieme predĺžiť efekt ošetrenia a docieliť rýchlejší a trvácnejší výsledok. No a čo je za mňa TOPka je Lazizalové sérum , ktoré vám urobí krásny BOTOXOVÍ EFEKT ale čo je super je to, že je to čisto prírodný produkt. Poznáte ho? Už ste ho mali možnosť vyskúšať?
Moje klientky sú ním nadšené.

No a na záver Počuli ste už o vrstvení? ÁNO už v období 35+ je vrstvenie vhodné a v období menopauzy aj veľmi potrebné , no a na túto tému si môžeme niečo povedať zas nabudúce.

V skupinke Ženy pre ŽENY sa odo mňa dozvieš

AKO VRÁTIŤ ZRELEJ PLETI ŽIARIVOSŤ, téma ktorú riešia ženy počas obdobia MENOPAUZY alebo pred jej nástupom. Vek v ktorom nastupuje menopauza, sa môže líšiť od ženy k žene, ale zvyčajne sa pohybuje medzi 45. a 55. rokom života. Na veku menopauzy môžu mať vplyv genetické faktory, životný štýl a zdravotný stav ženy a toto všetko spolu budeme riešiť tu: