DOMÁCA MANIKURA: ZÁKLADY PRE KRÁSNE NECHTY Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA!

Chcete mať dokonalé nechty bez toho, aby ste museli navštevovať salón krásy? S našimi tipmi na domácu manikúru to zvládnete jednoducho a efektívne!

  1. Príprava nechtov: Začnite odstránením starého laku pomocou acetónu alebo bezacetónového odstraňovača laku. Potom nechty jemne očistite a skráťte ich podľa žiadanej dĺžky.
  2. Formovanie nechtov: Použite pilník na nechty na jemné oblikovanie a zarovnanie vašich nechtov. Držte pilník pod uhlom, aby ste predišli rozštiepeniu nechtov.
  3. Starostlivosť o nechty a kožičky: Namočte nechty do teplej vody s trochou oleja na mäkké kožičky. Potom ich jemne odsúňte dozadu a odstráňte prebytočnú kožičku pomocou jemného nástroja na odsúvanie kožičiek.
  4. Lakovanie nechtov: A teraz je čas na zábavu! Aplikujte základný lak, aby ste ochránili nechty a zlepšili priľnavosť farby. Potom naneste dva tenké vrstvy farby a nechajte každú vrstvu dôkladne vyschnúť medzi aplikáciami. Na záver použite povrchový lak na zvýšenie lesku a dlhotrvajúci efekt.
  5. Dokončenie a hydratácia: Počkajte, kým sa lak úplne vysuší, a potom nechty hydratujte pomocou rýchleho suchého oleja alebo nechtového oleja na pokožku okolo nechtov. Tento krok dodá vašim nechtom zdravý vzhľad a pomôže predchádzať ich lámavosti.
DOMÁCA MANIKURA: ZÁKLADY PRE KRÁSNE NECHTY Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA! DOMÁCA MANIKURA: ZÁKLADY PRE KRÁSNE NECHTY Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA!

Domáca manikúra: Tipy a triky pre perfektné nechty bez návštevy salónu!

Hľadáte spôsob, ako si spríjemniť deň a zároveň sa postarať o svoje nechty? Domáca manikúra je skvelý spôsob, ako získať krásne nechty priamo z pohodlia vášho domova. Tu sú niektoré užitočné tipy a triky:

  1. Dôkladná príprava: Začnite odstránením starého laku a očistite nechty pomocou bezacetónového odstraňovača laku. Následne ich pekne zformujte a odsúňte kožičky.
  2. Exfoliácia a hydratácia: Povrch nechtov a pokožku okolo nechtov dôkladne vyexfoliujte, aby ste odstránili odumreté bunky. Potom nechty hydratujte bohatým krémom alebo olejom na nechty a pokožku.
  3. Výber farby a aplikácia laku: Vyberte si svoju obľúbenú farbu a naneste ju na nechty vo dvoch tenkých vrstvách. Nezabudnite nechať každú vrstvu dôkladne vyschnúť medzi aplikáciami.
  4. Dokončenie a úprava: Na záver nechty dokonale zafixujte povrchovým lakom, ktorý im dodá lesk a zabezpečí dlhotrvajúci vzhľad. Pre presný a profesionálny výsledok použite korektor na nechty na opravu chýb a nepravidelností.
  5. Dobre zaopatrená manikúrne vybavenie: Uistite sa, že máte k dispozícii kvalitné nástroje na manikúru, ako sú pilníky na nechty, nástroje na odsúvanie kožičiek a kvalitné laky.

S týmito jednoduchými tipmi a trikmi môžete dosiahnuť profesionálny výsledok pri domácej manikúre a užiť si krásne nechty bez návštevy salónu.

Krém na rukyta Vita C Hand Cream je bohatý na „vitamíny krásy“ (E, C a F). Toto je ideálny návrh pre suchú pokožku rúk. Vďaka vitamínovej receptúre ECF Pro 24/7 Nutri-Form™, obohatenej o kakaové maslo, bambucké maslo, mangové maslo a betaín, trehalózu, alantoín, pantenol aktívne hydratuje, upokojuje, pomáha vyhladzovať a obnovovať pružnosť pokožky a bojovať proti podráždeniu a predovšetkým redukuje skoré príznaky starnutia.

Cukrový peeling Pro Vita C Telový peeling bohatý na „vitamíny krásy“ (E, C a F) je ideálnym riešením pre pokožku vášho tela. Vďaka vitamínovej receptúre ECF Pro 24/7 Nutri-Form ™, obohatenej o bambucké maslo, sladký mandľový olej, sójový olej a brusnicové semienka, peeling jemne čistí, odstraňuje odumreté kožné bunky, vyhladzuje a hydratuje.

Pro Vita C Body Scrub dokonale ladí s ostatnou kozmetikou DUOLIFE. Ich spojenie zaručuje neopakovateľný a dlhodobý efekt zdôrazňujúci všetky kvality krásy. Otvorte sa kráse s kozmetikou značky DUOLIFE.

Najnovšie vedecké štúdie1–4 potvrdzujú priamy vzťah medzi zdravím a pohodou a vzhľadom a stavom pokožky. Koža je jedným z najväčších orgánov ľudského tela a plní mnoho dôležitých funkcií, o. i. poskytuje ochranu pred škodlivými účinkami vonkajších faktorov a reguluje telesnú teplotu. Dôležitá je však nielen jej fyzická ochrana. Dôležitý je aj jej stav a vzhľad. Vďaka vedeckému bádaniu už vieme, že stav pokožky úzko súvisí s naším celkovým zdravím a pocitom pohody. Nezdravý životný štýl, stres, nečistoty a zlá strava môžu negatívne ovplyvniť stav pokožky. Na druhej strane zdravý životný štýl, správna strava a pravidelný pohyb, ako aj správna starostlivosť o pleť môžu pomôcť udržať jej krásny vzhľad. To všetko potvrdzuje, že zdravie a pohoda úzko súvisia so vzhľadom a stavom pokožky, čo je dôležitým aspektom nášho každodenného života, ktorému by sme mali venovať náležitú pozornosť.

Počiatkom nášho hľadania bol holistický prístup k problematike starostlivosti o zdravie a telo. Kozmetika bola upravená v súlade s myšlienkou. Vďaka vylepšeným receptúram bolo súčasné kozmetické portfólio obohatené o aktívnejšie zložky, ktoré prispievajú k efektívnejšej starostlivosti o pokožku a vlasy a zabezpečujú ich krásny vzhľad. To však nie je všetko, čo môže idea #DUOLIFEGoUP! ponúknuť v rámci kozmetiky DUOLIFE. Vďaka vitamínovej receptúre ECF Pro 24/7 Nutri-Form™, založenej na vitamínoch E, C a F, obohatenej o zmäkčovadlá, sa peeling postará o komplexnú starostlivosť o pokožku tela.

V skupinke Ženy pre ŽENY sa odo mňa dozvieš

DOMÁCA MANIKURA: ZÁKLADY PRE KRÁSNE NECHTY Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA, téma ktorú riešia ženy počas obdobia MENOPAUZY alebo pred jej nástupom. Vek v ktorom nastupuje menopauza, sa môže líšiť od ženy k žene, ale zvyčajne sa pohybuje medzi 45. a 55. rokom života. Na veku menopauzy môžu mať vplyv genetické faktory, životný štýl a zdravotný stav ženy a toto všetko spolu budeme riešiť tu: